Få råd til det med et minilån

De fleste unge vil opleve, at stå i én situation hvor der er noget de meget gerne vil eje, men ikke lige har råd. Selvom man ved, at pengene kommer næste måned kan man simpelt ikke skaffe de nødvendige penge for, at købe det man godt kunne tænke sig. Det kan være, at man falder over én rejse, som er sat kraftigt ned i pris. Men det kan også være mange andre ting, som kræver, at man slår til med det samme.

Man kan prøve, at tage en snak med banken. Men hvis man ikke har nogen former for sikkerhed, at stille kan det være en hård nød, at knække. Så er det, at minilån kan være én oplagt mulighed. Selvom minilån ofte har været ofre for hård kritik i forskellige medier kan det være en mulighed for, at låne lidt penge i en kort periode uden, at skulle svare på for mange kritiske spørgsmål. Ved de fleste minilån er man nemlig helt ligeglad med hvad pengene skal bruges til, det kan du helt selv bestemme. Metroexpress har lavet en undersøgelse af hvor mange penge unde de skylder væk.

Problemet ved minilån er, at de ofte er dyre. Men det er ligeså meget fordi, at folk er dårlige til, at få betalt dem tilbage. Mange vælger nemlig ikke, at tilbagebetale deres minilån og det er en rigtig dårlig ide. De samlede omkostninger vokser nemlig hurtigt kraftigt, hvis ikke man sørger for, at få sit minilån betalt tilbage hurtigt.

Sådan vælger du et minilån

Der er masser af muligheder, når man skal vælge minilån og det kan næsten gøre det hele mere besværligt. For hvilket minilån skal man egentlig vælge? Det vigtigste er, at man finder et minilån der passer til én selv. Det skal gerne være et minilån, hvor man kan låne det beløb man har brug for, ikke er for dyrt og kan betale tilbage i tide. Det er derfor ikke smart, at vælge et minilån, som man ved, at man ikke når, at betale tilbage. Hvis man er registrerede i RKI kan det også tage noget tid, at finde nogle, der vil låne én penge. Der er desværre ikke særlig mange, der vil give et minilån til én der er registrerede i RKI.

Minilån hos Ekspres Bank

Et eksempel på et udmærket minilån kunne være Ekspres Bank. Man kan selv vælge hvor meget man vil låne hos Ekspres Bank (imellem 5.000-75.000 kroner). Ligesom man selv kan være med til, at vælge løbetid på lånet. For at kunne blive godkendt til et lån hos Ekspres Bank skal man være fyldt 18 år og have en husstandsindkomst på minimum 240.000 kroner om året.