Gratis lån

Kan det virkelig passe at man i dagens Danmark kan få et gratis lån, uden at det skal være et lån af familie eller venner. Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, man det er faktisk muligt at få et gratis lån på nettet. Når man søger om et gratis lån, skal man være klar over at det kun er et mindre beløb man kan låne. Selve lånet har også en meget kort tilbagebetalingsfrist, hvilket er højst 30 dage.
Men står man i den situation at man sidst på måneden mangler lidt penge, så kan et lille gratis lån være en god ide, så man lige kan klare de mest nødvendige udgifter indtil man får sin løn.

Hvor kan man få gratis lån

Der er kun tre steder man kan få gratis lån, Kvikautomaten, Vivus og Trustbuddy.
Hos Kvikautomaten er det kun nye kunder der kan få tilbudt et gratis lån. Det beløb man højst kan låne er 3.000 kr. og det skal være betalt tilbage senest efter 30 dage. For at du kan få et gratis lån skal følgende krav være opfyldt:
Du skal være fyldt 23 år, være dansk statsborger, have dansk CPR-nummer, dansk folkeregisteradresse, mobilnummer i dit eget navn og en aktiv e-mailadresse og du må ikke være registreret hos Experian (tidl. RKI) eller Debitor Registret.
Hos Vivus er det også kun nye kunder der har mulighed for at få et gratis lån. Her kan man låne højst 2.000 kr. eller højst 4.000 kr. Grunden til at der er to forskellige beløber er, at hvis du er 20 – 22 år så kan du højst låne 2.000 kr. som ny kunde, er du 23 år eller derover kan du højst låne 4.000 kr. som ny kunde.

Men her er der selvfølgelig også nogle krav du skal opfylde for at få lånet bevilliget. Du skal være fyldt 20 år, være dansk statsborger, have dansk folkeregisteradresse der ikke må være adresse- beskyttet, dansk telefonnummer i dit eget navn, dansk bankkonto, have NemID og en aktiv e- mailadresse og du må ikke være registreret hos Experian (tidl. RKI) eller Debitor Registret. Hos Vivus skal lånet også være betalt tilbage inden der er gået 30 dage.

Til slut har du Trustbuddy, der ikke er et finansieringsselskab som de to andre. Trustbuddy består af en lang række at privatpersoner, der er villige til at låne penge ud til andre privatpersoner. Lånet er et såkaldt person to person lån. Her kan alle få et gratis lån, ikke kun nye kunder, og alle kan låne maksimumbeløbet som er 5.000 kr. Her er lånet dog kun gratis hvis det bliver betalt tilbage inden 14 dage, derefter kommer der renter m.m. på lånet.

Trustbuddy har også nogle betingelser der skal være opfyldt før du kan få et lån. Da Trustbuddy er en form for ”sammenslutning” skal man tilmelde sig som medlem før man kan låne eller udlåne penge. Her skal man bruge sit personlige NemID, opgive CPR-nummer eller CVR-nummer samt bankoplysninger. Trustbuddy vil herefter foretage en kontrol for at se om oplysningerne stemmer overens med det der er blevet oplyst, samtidigt med en kreditvurdering.
Det er ikke sikker man vil vælge Trustbuddy fordi man en enkelt gang står og skal bruge nogle penge, netop fordi det er lidt mere besværligt, men det er en mulighed.
Men uanset hvor man vælger at tage et gratis lån, bør man være sikker på at man har råd til at betale lånet tilbage til tiden for at undgå at der kommer omkostninger på lånet.