Hurtig lån

Det er super godt at man kan få et hurtig lån hvis man f.eks. er inviteret til en fest eller har set noget super fedt tøj man gerne vil have på til festen. Med et hurtig lån kan man allerede have pengene på kontoen samme dag man søger, uden at man skal fortælle hvad de skal bruges til og uden at man skal vedlægge budget m.m. Står man og skal bruge pengene samme dag, skal man bare huske at man skal have godkendt, underskerevet og indsendt lånedokumentet inden kl. 10.00 på hverdage. Mange af de finansieringsselskaberne der findes på nettet, reklamerer med at man får svar på sin ansøgning efter 5 – 15 minutter, hvilket også er rigtigt, men her skal man lige være opmærksom på at de ofte først udbetaler lånet 1 – 2 dage efter man har søgt om hurtig lån.

Kan man få hurtig lån

Generelt kan man sige at alle finansieringsselskaber på nettet, har hurtig lån, netop fordi man få udbetalt lånet efter kun et par dage, hvilket er hurtigt i forhold til en bank.

Men skal man buge pengene her og nu, er det med et SMS lån der er størst chance for at man får pengene hurtigt.
Har man tid til at vente et par dage, er det stort set underordnet hvor man søger. Men det kan svare sig at bruge lidt tid på at undersøge hvor man kan få hurtig lån billigst, og det har selvfølgelig også en betydning om du skal låne 1.000 kr. eller 10.000 kr. Med et SMS lån kan man ikke låne mere end højst 7.000 kr. og s ̈kræver det at man har haft flere lån i det pågældende selskab. Nye kunder kan som regel kun låne 2 – 4.000 kr.

Hvilke krav er der til hurtig lån

Der vil altid være krav til din alder. Nogle tilbyder lån til personer der er fyldt 18 år, mens andre måske kræver at man skal være fyldt 20 eller 25 år.

Hos alle finansieringsselskaber skal flere af følgende krav skal være opfyldt. Dansk statsborger, dansk CPR-nummer, dansk bankkonto, dansk mobiltelefonnummer i eget navn, dansk folkeregisteradresse der ikke må være adressebeskyttet, aktiv e-mail, ikke registreret i Experian (tidl. RKI) eller Debitor Registret.

Der vil også hos næsten alle finansieringsselskaber være et krav til din indtægt. Hvor meget din årsindtægt skal være, afhænger bl.a. hvor meget det enkelte selskab har som højeste udlån. Nogle har en maksimum grænse på 50.000 kr., andre har på 300.000 kr. Men årsindtægten vil være et sted mellem 125.000 kr. til 225.000 kr.

Hvilke dokumenter skal medsendes for at få et hurtigt lån

I det store og hele skal der ikke fremsendes nogle papirer som dokumentation. Men ingen regler uden undtagelser. Nogle finansieringsselskaber vil have indsendt kopi af gyldig billed ID (dansk pas, kørekort eller opholdstilladelse). Hos de finansieringsselskaber der tilbyder lån over 50.000 kr., vil man skulle medsende en kopi af seneste lønseddel og årsopgørelse.