Kan 18-årige tage et lån?

Der er rigtig mange unge mennesker som lige er fyldt 18 år og derved blevet myndige, der på nettet undersøger om de kan låne penge. Det kan godt virke som om de tænker at nu er de voksne og nu skal de rigtig leve livet. Heldigvis har også mange af disse unge mennesker et job så de har en indtægt men den slår ikke altid til. Mange har sparet op for at kunne tage kørekort og købe bil. Så når først disse ting er erhvervet kan det godt knibe med at få pengene til at række til hele måneden. Men de unge mennesker kan godt få et lån på nettet.

Udvalget af finansieringsselskaber der vil låne ud til 18 årige er dog ikke så stort som der er for dem der er lidt ældre. Grunden er at man skal have en fast indtægt  og mange af de unge mennesker har måske kun et sommerjob. og derved en ustabil indtægt. Finansieringsselskaberne tør ikke låne pengene ud af fare for at de ikke kan få dem tilbage.

Men hos dem der tilbyder lån, er det muligt at låne helt op til 50.000,00 kr uden at man skal stille sikkerhed. Der er nogle krav man skal opfylde for at blive godkendt. Disse krav er lidt varierende afhængigt af hvilket finansieringsselskab må søger lånet hos. Men hos alle gælder det at man ikke må være registreret i RKI eller andet debitorregister som dårlig betaler.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *