Kan alle få et kviklån?

Kviklån adskiller sig ikke fra alle mulige andre lån man kan få via nettet eller mobiltelefonen. Selv om et kviklån oftes er et forholdsvis lille lån, skal man også her opfylde nogle betingelser for at få lånet. De fleste steder der tilbyder kviklån må man ikke være registreret i RKI, hvis man er det, bliver det straks lidt vanskeligere at finde en lånudbyder der ikke har har det krav – men det er muligt, så opgiv ikke.

Hos alle lånudbydere er der betingelser vedrørende ansøgerens alder, og her er den som gennemsnit mellem 18 – 23 år.

Det kræves også at du har en indtægt, nogle kræver mindst 5.000,- kr efter skat om måneden, andre kræver minimum 150.000,- kr om året. Hos nogle lånudbydere kan man dog ikke få lånet hvis man får offentlig ydelse (SU, kontanthjælp, revalidering, starthjælp).

Du skal have en Dansk adresse, og minimum have opholdt dig i Danmark i 12 måneder. Hos nogle lånudbydere kan man ikke få lånet hvis man har en beskyttet adresse.

Du skal have et dansk CPR-nummer.

De fleste giver heller ikke lån hvis du i forvejen har et hos lånudbyderen.

Alle disse krav kan for mange være lidt svære at overholde men er også kun generelle krav, så undersøg markedet grundigt, for der vil helt sikkert også være et til dig. 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *