Kan jeg forhøje mit lån?

Hvis dit lån er optaget i din bank så er muligheden for at få lånet forhøjet størst her. De penge du på et tidspunkt har lånt i banken har du også betalt afdrag på gennem en periode og du skylder nu mindre. Vil du forhøje lånet vil banken igen gennemgå din økonomi og er den i orden kan du sikkert få en mindre forhøjelse af dit lån og det afdrag du hidtil har betalt hver måned vil sandsynligt forblive det samme men perioden for hvor når lånet er tilbagebatalt vil blive forlænget.

Anderledes ser det ud hvis lånet er optaget hos et finansieringsselskab på nettet.

Hos det fleste finansieringsselskaber du finder på nettet har du ikke mulighed for at forhøje dit lån og du kan ikke optage et nyt lån før det “gamle” er betalt tilbage.

Så står du og skal bruge penge er du nød til at optage et nyt lån hos et andet finansieringsselskab og derved har du 2 lån med dyre renter og gebyrer at slås med.

Ganske få finansieringsselskaber tilbyder dog at forhøje dit lån hvis du kontakte dem. Men du skal nok være forberedt på at du måske skal betale dit lån tilbage på samme tid som det oprindelige lån, det vil sige at du får et højere afdrag hver måned indtil lånet er betalt tilbage, og så er det spørgsmålet om du har råd til det. 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *