Kviklån

I nedenstående tabel har vi samlet alle tilbud på kviklån i Danmark – vi opdaterer listen hver dag så den altid er komplet. Der er mange der ansøger hver eneste dag og det er vores opfattelse, at de fleste får deres ansøgninger godkendt ved et af nedenstående selskaber. Ansøg eventuelt flere kviklån – det er helt gratis – derefter kan du vælge det billigste lån og kvit og frit takke nej til de øvrige – så er du sikker på at du får det billigste kviklån

Få et kviklån i dag

Selvom banken har sagt nej til, at låne dig penge er der ingen grund til, at gå i panik. Hvis du står og har akut brug for penge er der nemlig andre steder du kan låne dem. I takt med, at bankerne er blevet dårligere til, at låne penge ud er der også kommet flere udbydere af kviklån, også kaldet quicklån til.

Kviklån er den oplagte mulighed hvis man har brug for et hurtigt lån uden, at skulle kunne stille sikkerhed og skulle redegøre for hvad pengene skal bruges til. Bankerne kan ellers godt være meget kritiske når de låner penge ud og stille meget kritiske spørgsmål. Det slipper man normalt for, hvis man foretager et kviklån. Udbydere af kviklån er nemlig helt ligeglade med hvad du bruger pengene til det må du helt selv om og du skal ikke stille sikkerhed for lånet.

Det rigtige kviklån

Det er umuligt, at sige, at noget kviklån er bedre end alle de andre. Det er nemlig meget individuelt hvilket kviklån der er bedst. Det vigtigste er, at man på forhånd finder ud af hvad man skal bruge, så bliver det meget lettere, at vælge kviklån.

For det første er det vigtigt, at man ved hvor meget man skal låne. For det er forskelligt alt efter hvilket kviklån man vælger, hvor meget man kan låne. Det er bedst, at låne så lidt som muligt. Lad være derfor vær med, at låne mere end du skal bruge. Det gør det nemlig bare dyre for dig selv, når lånet skal betales tilbage.

Man skal også finde ud af hvor lang tid man skal bruge på, at betale lånet tilbage. Det er normalt altid en fordel, at få lånet betalt hurtigt tilbage, men hvis man på forhånd ved, at det ikke kan lade sig gøre, bør man lede efter et med lang løbetid.

Det er også vigtigt, at man er opmærksom på de årlige omkostninger i procent – også forkortet ÅOP. ÅOP fortæller dig hvor meget du skal betale per år for lånet, altså med hvilken rente lånet vokser.

Eksempel på kviklån

DER er en af de mange udbydere af kvik lån i Danmark. Hos DER kan du låne imellem 5.000 og 75.000 kroner. Alt efter hvor meget man står og mangler. Hele konceptet bag DER er, at det skal være let, at ansøge og at man har pengene kort tid efter, at man har ansøgt om lånet.

Kravene er ikke store for, at få et lån fra DER. Man skal være fyldt 20 år og have en fast indtægt og så må man ikke være registrerede i RKI. Hvis man kan opfylde de krav burde det ikke være et problem, at få et lån fra DER.