Lån 1000 kr

Ind i mellem kan det ske at man har brugt lidt for mange penge, enten fordi der har været en uventet regning, et super godt tilbud eller man har brugt lidt for mange penge i week-enden. Uanset hvad grunden er, så har man ikke penge sidst på måneden, og der er stadig lidt tid til at man får sin løn. Hvad gør man? Man tager et lille online lån så man lige kan klare sig til lønnen går ind på kontoen.

For mange mennesker er 1000 kr er ikke ret mange penge, men har man ingen, så er 1000 kr meget. Når man skal fine et finansieringsselskab der tilbyder lån på kun 1000 kr. så er udvalget ikke så stort, da langt de fleste har 5.000 kr. som mindste lån. Dem der tilbyder at man kan låne 1000 kr. er dem der tilbyder lån der går under betegnelsen SMS lån eller mobillån. Med et SMS lån har man kun 30 dage til at betale lånet tilbage, derfor er det vigtigt at man har styr på sin økonomi, så man ud af sin løn kan undvære de 1000 kr plus omkostninger og alligevel have nok penge til at klare sig hele måneden uden at man igen skal låne penge på nettet, og derved risikere at ende i en gælds- spiral som kan være svær at komme ud af.

Hvilke krav skal opfyldes for at låne 1000 kr?

Der er ikke de helt store forskelle på hvilke krav man skal opfylde når man søger om lån 1000 kr. Der er et krav til din alder der normalvis for et SMS lån er at man skal være fyldt 23 år. Der kan være lidt forskel i forhold til følgende krav. Man skal være dansk statsborger, have dansk CPR- nummer, dansk folkeregisteradresse, dansk bankkonto, mobiltelefon der er registreret i eget navn, de fleste selskaber kræver også at du har NemID.
Fælles for alle finansieringsselskaber er at de yder ikke låne, hvis man er registreret i Experian (tidl. RKI) eller Debitor Registret.

Har man allerede et lån i det pågældende selskab, kan man ikke få nyt lån før det ”gamle” er tilbagebetalt.
Selvom man opfylder alle krav, er det ikke ensbetydende med at man automatisk får bevilliget et lån. Alle oplysninger man videregiver til finansieringsselskabet, bliver brugt i en helhed for at kreditvurdere kunden. Får man afslag på lån 1000 kr, bliver afslaget ikke begrundet, men man må bare finde et nyt sted at søge om lån.

Kan man fortyde et lån på 1000 kr?

Det kan være at man fortryder at man har lånt 1000 kr., måske fordi der er kommet en anden løsning på det økonomiske problem. Men heldigvis har man 14 dages fortrydelsesret på lånet , regnet fra den dag hvor låneaftalen er underskrevet. Man skal skriftligt give besked til finansierings- selskabet om at man har fortrudt lånet. Man slipper dog ikke for at betale renter, gebyr og omkostninger for den periode hvor pengene har været til rådighed på kontoen. Disse ”omkostninger” skal være betalt indenfor 30 dage, regnet fra den dag hvor låneaftalen blev underskrevet.