Lån 10000

10.000 kroner er mange penge for langt de fleste og derfor kan der ofte opstå det behov for at låne penge til diverse ting eller investeringer. Uanset om man skal bruge 10.000 kroner til en brugt bil, ny computer eller den nye lækre smartphone, så kan et lån være løsningen til at få råd til tingene.

Selvom eet lån af den størrelse er mange penge for det fleste , så er det alligevel ikke så stort at det ikke har en overskuelig tilbagebetalings periode med en fornuftig afbetaling hver måned.

Et lån på 10.000 kroner kan faktisk afbetales i næsten lige så lang tid man har lyst til. Det hele afhænger af hvor man vælger at låne pengene og hvis man vælger at låne i sin bank er der større chance for en længere afbetalings periode end hvis du vælger et af de mange online låne muligheder. Dette skyldes at banken får din løn ind på deres kontoer og derfor har adgang til din økonomi før du selv har, hvilket giver dem en smule mere sikkerhed for pengene.

Oftest vil en afbetalings periode med et lån på 10.000 kroner ligge på cirka tre år , men kan for det meste blive sat til 5 år eller mere.

Lån 10000 men kun hvis du har råd

Som med alle andre lån skal det betales tilbage igen på et tidspunkt, dette gælder også selvom man har afdragsfrihed i en årrække. Når man skal låne er det derfor yderst vigtigt at man har styr på sin økonomi, i hvert fald nok til at man kan se om man har råd til at låne pengene og afdrage på lånet. Banken kan være en hjælp til at se på din økonomi og se på hvad du kan låne, også selvom du måske vælger et andet sted at låne.

En anden mulighed kan være at bestille en privat økonomi rådgiver til at hjælpe med at gå dine tal igennem, dette kan dog nok ikke svare sig ved mindre lån. En privat økonomi rådgiver vil rimelig hurtigt kunne få et overblik over hvad der er råd til i din økonomi og give dig endnu flere tips og råd til økonomien. For at gøre arbejdet nemmere for denne person , så fremskaf udskrifter fra banken de seneste år og så mange kvitteringer du kan komme til. Dette skal bruges til dit budget som man oftest vil lave i forbindelse med rådgivning og låneansøgninger.

Er et lån vejen frem?

Et lån kan være den nemme vej ud af en krise og videre i sit liv, men om det er den rigtige vej ud kan næsten kun du og de personer som kender dig og din økonomi bedst, men for at give dig et par enkele og rigtig gode råd, til at finde ud af om et lån er vejen for dig, er simpelthen ved at på hvad du skal bruge pengene til og hvad du får ud af det. Er det en kortfristet glæde som vil give dig bekymringer mange år frem når der skal afbetales, så vil et lån ikke være en god ide til dig.

Er det for at afbetale anden gæld, men din omkostninger ikke bliver lavere ved det nye lån, så er det heller ikke et lån du skal overveje.

Tænk over hvad du vil låne til, ingen du låner, se på fordele og se specielt på ulemperne ved et lån og se så på din økonomi. Nu er du klar til at træffe den bedste beslutning for dig.