Lån 20 år gammel

Livet kan være rigtig hårdt, for én på 20 år. Man er måske netop flyttet hjemmefra og er ved, at finde ens plads i samfundet. Det kan være svært, at få det hele til, at løbe rundt økonomisk og det kan se rigtig sort ud i perioder. Derfor kan man også få brug for et lille lån. Enten for, at kunne klare lidt regninger sidst på måneden eller fordi man falder over noget man bare må eje.

Det er dog ikke nødvendigvis så let, at låne penge. Specielt ikke hvis man starter med, at prøve i banken. De fleste banker vil nemlig være meget påpasselige med, at låne penge til én på 20 år. Det er de færreste på 20 år, der har noget, at stille sikkerhed i og så løbet banken én stor risicis. Så stort, at de fleste banker vil vælge, at sige nej til, at låne dig penge.

Låneudbydere der gerne vil give dig et lån 20 år gammel

Der findes dog en masse låneudbydere, der gerne vil låne dig penge selvom du kun er 20 år gammel. De fleste af disse låneudbydere stiller ikke særlig store krav, så længe du ikke er registrerede i RKI er de fleste tilfredse.

Der er tale om udbydere af minilån. Minilån er små hurtige lån, hvor man normalt ikke låner mere end maksimalt 50.000 kroner. Disse lån er hurtige, at tage, men kommer normalt med én rimelig høj rente. Det er derfor vigtigt, at man læser betingelserne ordentligt igennem, inden man foretager lånet. Men det er vigtigt ligegyldigt hvor man låner penge. Mange skylder penge væk, hvordan har du det med at skylde penge væk? Deltag i debatten her: https://www.facebook.com/go.tv2.dk/posts/10152000221825205

Få et lån 20 år gammel hos LEASY

LEASY tilbyder meget mere, end elektronik og hårde hvidevare. LEASY tilbyder nemlig også, at man kan foretage et minilån. De eneste krav er, at man har en fast indtægt, er minimum 20 år gammel og ikke registrerede i RKI.

Man kan låne imellem 5.000 og 25.000 kroner og der er ikke krav om, at man skal redegøre for hvad pengene skal bruges til. Hvis man låner pengene i banken vil der normalt være krav om, at man skal fortælle hvad pengene skal bruges til, men det er LEASY helt ligeglade med. Det bestemmer du selv.

Det er let, at ansøge om et lån hos LEASY og hvis du bliver godkendt vil pengene normalt blive sat ind på din konto få dage efter du har ansøgt. Ansøgning om lån foregår let via internettet.

Lån 20 år gammel uden at skulle stille sikkerhed

Starten af 20’erne er en hård tid for mange, man er ikke længere teenager og det er slut med, at blive forsørget af ens forældre. Det er tid til, at stå på egne ben og for mange kan det være en rigtig stor omvæltning.

Mange kan komme i én situation, hvor man har brug for, at låne penge. For mange vil det være oplagt først, at tage kontakt til venner eller familie for, at låne pengene igennem disse. Hvis der er noget, der kan ødelægge venskaber er det hvis der kommer penge imellem venner. Desuden er det slet ikke sikkert, at dette er én mulighed.

Hvis man er under uddannelse kan der være mulighed for, at man kan foretage et SU lån. Dette er dog langtfra altid den optimale løsning. Det kan godt tage lidt tid fra man søger om et SU lån til, at man har pengene og det er problematisk hvis man har akut brug for pengene.

Det helt store problem er, at man 20 år gammel sjældent har nogle form for sikkerhed, at stille. Ens forældre har mulighed hus med friværdi og derfor er låneudbyderne meget mere tilbøjelige til, at låne dem penge.

Her kan du få et lån 20 år gammel

Det er dog ikke umuligt, at få et lån 20 år gammel også selvom, at man ikke kan stille nogen sikkerhed. De fleste har i dag hørt om kviklån, der er små hurtige lån, der ofte har én forholdsvis høj rente.

Rigtig mange af låneudbyderne af kviklån har intet problem med, at låne penge ud til person på 20 år. Det kan derfor være én oplagt mulighed, hvis alle andre siger nej. Det er selvfølgelig vigtigt, at man er opmærksom på, at læse betingelserne for lånet ordentligt igennem, men det skal man med alle slags lån.

Lån 20 år gammel hos Selene Finans

Én af de låneudbydere, der gerne vil låne penge ud til personer på 20 år er Selene Finans. Hos Selene Finans har man mulighed for, at låne imellem 3.000 og 50.000 kroner.

Der er krav for, at man kan låne hos Selene Finans, men de er ikke særlig hårde. For det første må man ikke være registrerede i RKI. Man skal være fyldt 18 år. Have en fast indtægt og være bosiddende i Danmark. Dette er alt sammen krav, som de fleste kan opfylde.

Man ansøger om et lån via internettet og man får lynhurtigt svar tilbage om man er godkendt til lånet. I mange tilfælde vil man få svar med det samme på om man er forhåndsgodkendt. Hvis ikke man er forhåndsgodkendt vil man normalt få svar indenfor 15 minutter.