Lån 20000

Ville det ikke være dejligt hvis du havde 20000 kr. på din konto som du kunne bruge til lige hvad du havde lyst til. Du er helt sikkert ikke ene om at synes, at det ville være skønt. Du har mulighed for at låne 20000 kr. uden at du skal fortælle hvad pengene skal bruges til eller fremlægge et budget. Du skal ikke rende i banken flere gange for at søge om lånet og underskrive lånedokumentet. Du kan klare hele ansøgningen hjemme fra din egen sofa. Det der her tænkes på er et online lån på 20000, hvor du har mulighed for at få nogle af dine ønsker opfyldt.

Kan alle få et lån på 20000

Hertil må man svare nej, det er ikke alle der har mulighed for et lån, selvom kravene for at få bevilliget et lån er meget simple. Men der vil altid være nogle mennesker der ikke kan opfylde kravene, måske på grund af en meget lille årsindtægt eller at de er registreret hos Experian (tidl. RKI), det er dog muligt at man stadig kan finde et finansieringsselskab der vil yde et lille lån selvom man er registreret, men det bliver svært.

Hvilke krav skal der opfyldes

Alle finansieringsselskaber har deres egne krav der skal opfyldes for at du kan få et lån. Her vil du kunne læse hvilke krav der er de mest almindelige, det betyder dog ikke at alle krav skal være opfyldt hos hver enkelt selskab.
Hos nogle selskaber skal du kun være fyldt 18 år, mens det hos andre er et krav at du er fyldt 23 eller 25 år. Der er et krav til din årsindtægt. Nogle selskaber yder lån hvis du har en fast årsindtægt på 125.000 kr, mens andre kræver 240.000 kr., selvom du kun skal låne 20000 kr. Nogle yder kun lån hvis indtægten er lønindtægt, pension eller efterløn, mens andre ikke godtager pension som fast indtægt. Er indtægten dagpenge eller SU, kan det godt blive lidt sværere at få et lån 20000 kr. Langt størsteparten af finansieringsselskaber yder ikke lån hvis du er registreret hos Experian (tidl. RKI) eller Debitor Registret eller i forvejen har et lån hos det pågældende selskab. De fleste kræver at man skal være dansk statsborger, have CPR-nummer, dansk bankkonto, mobiltelefon i eget navn, dansk folkeregisteradresse der ikke må være adressebeskyttet og NemID.

Hvem tilbyder lån på 20000?

Det vil være næsten uoverskueligt at skulle skrive alle navne på finansieringsselskaberne der tilbyder lån 20000 kr., for der er mange, men der kan nævnes f.eks.: Laanlet, Santander, GE Money bank, Selene Finans, Ikano Bank og Leasy lån. Disse selskaber yder alle lån 20000 og har lidt forskellige krav til dig som kunde.

Skal der bruges dokumentation?

Normalvis skal der ikke dokumentation for et lån på 20000 kr., men da du skal give nogle oplysninger på låneansøgningen som selskabet bruger til at kreditvurdere dig, f.eks. boligforhold, civilstand, hjemmeboende børn og arbejdsforhold, så kan det ske at selskabet gerne vil se en kopi af din lønseddel eller årsopgørelse. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, f.eks. pant i hus, bil eller andet af værdi og du skal heller ikke have en kautionist som garant for dit lån. Det dokument du sandsynligvis vil blive bedt om af medsende, er et billed-ID, i form af kørekort, pas eller opholdstilladelse.