Lån penge nu til en fornuftig rente

At låne penge her og nu kan for nogle være en besværlig process og derfor er det vigtigt at man sætter sig grundigt ind i hele processen når der skal lånes penge, dette er uanset om man skal låne penge via banken eller et af de mange online pengeinstitutter.

Som regel kender man sig behov eller sagt på en anden måde, man kender det beløb man har behov for , men har ikke den viden der skal til, for at se om man har råd til afdraget man måske allerede har set hvad vil koste. Er ens problem simpelthen at se om man har råd til et lån, så er der heldigvis en nem måde at se dette på og det er ved at lave et budget.

Et budget er ikke besværligt og man skal ikke bekymre sig alt for meget omkring det, alle kan nemlig lave et budget og se hvad de kan låne for. Et budget viser blot ens indtægter og udgifter , når man har indtastet alle indtægter og udgifter vil man kunne se hvad man har tilbage efter alt er betalt. Er tallet positivt vil man kunne afbetale det beløb hver måned.

Tallet man får fra et budget kaldes et rådighedsbeløb og selvom man måske har 1.000 kr. til rådighed hver måned, efter alle ens udgifter er betalt, så betyder det ikke man skal låne et beløb hvor der skal afdrages 1.000 kroner hver måned, da det vil være en meget dårlig løsning. Et beløb på omkring 5.00 hver måned i afdrag vil tilgengæld være en del bedre, da man så har en smule overskud hver måned til de uforudsete udgifter.

Lån penge nu – valget af lånested

Du har styr på budgettet og skal nu igennem den jungle af firmaer der låner penge ud. Du stiller sikker dig selv en masse spørgsmål som – Hvem er det sikkert at låne hos? Og – Hvem er billigst at låne hos?
Du har sikkert også mange andre spørgsmål, men det er nogle af de spørgsmål som de fleste tænker på og dem skal du selvfølgelig have et svar på.

Begge spørgsmål har svære svar, men et svar får du. Første spørgsmål omkring hvem det er sikert at låne hos, så vil din bank nok være den mest sikre, men det er ikke sikkert du kan eller vil låne hos dem. Så er der de mange online pengeinstitutter og her er det vigtigt at du undersøger andres erfaringer omkring dem du ser på. Er der mange dårlige anmeldelser men retfærdige af firmaet på nettet er det måske ikke dem du skal vælge at låne hos første gang. Du skal lede efter nogen med mange positive anmeldelser , men også nogle dårlige, så du kan se hvordan de håndtere fejl. Ser dette fornuftigt ud kan de være et godt valg for dig.

Spørgsmålet omkring hvem der er billigst er der intet entydigt svar på, det afhænger af lånebeløb, ÅOP, Rente, om man er ny eller gammel kunde og hvordan ens kreditvurdering er. Selvom det variere så viser de fleste firmaer fra starten hvad man kan forvente af renter og gebyrer, det er disse du skal se på og speciel ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), jo højere ÅOP desto dyrere er lånet for dig.

Du kan sammenligne flere selskabers ÅOP inden du beslutter dig , der er ingen grund til at tage det første du finder hvis der er andre lige så gode derude.

Så når du har fundet et sted at låne og set på om de tilbyder en fornuftig rente og ÅOP, nu kan du begynde at ansøge om lån. Du kan alternativt prøve at spørge om et lån i Danske Bank.