Lån som 18 årig

Det kan godt være, at man kun er 18 år, men derfor kan man sagens komme i en situation hvor man har brug for, at låne penge. Faktisk er der næsten større chance for det, da det er de færreste 18 årige, der har en stor opsparing de kan bruge af.

Desværre er der ikke mange der tilbyder, at man kan foretage lån som 18 årig. Selvom der er flere der reklamere med ”lån penge under 25 år” er det de færreste der vil låne til nogle, der er så unge, som 18 år. Derfor må man være lidt mere kreativ for, at få mulighed for, at foretage et lån som 18 årig.

Bankerne vil normalt have helt lukket men der er nogle der tilbyder de såkaldte kviklån. Dem kan man finde på mange måder, men hvis søger på Google på ”18 år lån” vil der dukke en masse muligheder op. Man skal dog være meget påpasselig, når man vælger nogle af dem der tilbyder ”lån penge 18 år”. Der følger nemlig normalt en meget høj rente med, når man vælger et kviklån. Dem der tilbyder ”lån penge 18 år” har en meget høj risiko og derfor vil de også kræve en meget høj rente. Det skal derfor ikke være lån man har stående i lang tid for så vil renten hurtigt gøre lånet mange gange dyre.

Meningen er at man skal foretage lånet og så betale det tilbage indenfor 30 dage. Det er derfor en måde, at få lidt luft i budgettet hvis man pludselig får en masse ekstra regninger.

Det bedste vil ofte være ikke, at foretage et af disse lån, men i stedet overveje andre muligheder. De fleste vil have nogle forældre eller andre familiemedlemmer, der kan låne dem lidt penge indtil de kommer tilbage på fode igen. Vi har næsten 200.000 dårlige betalere i Danmark. Læs om det hér.