Lån 5000 kr

Rigtig mange unge ved hvor svært, at det kan være, at få budgettet til, at gå op måned efter måned. Selvom man gør alt hvad man kan for, at overholde ens budget kan der komme uforudsete regninger og så kan hele budgettet pludselig falde sammen. Så har man brug for, at skaffe lidt kapital og det skal helst gå hurtigt, normalt kan man ikke vente til, at det blive en ny måned og man får løn/SU. Pengene skal bruges med det samme og så er gode råd dyre. Det kan være, at man står og mangler 5000 kroner og hvor skal man så finde dem?

Hvis man har prøvet, at låne 5000 kroner i banken, som ung vil man vide, at det ikke altid er helt let. Det er meget afhængigt hvem man er, men normalt vil det være meget arbejde i forhold til, at det ”kun” er 5000 kroner man skal låne. Hvis man overhovedet kan få lånet i banken, der er blevet noget mere påpasselige med, at låne penge ud.

Lån 5000 kr som et kviklån

Der er heldigvis mulighed for, at man kan låne 5000 kroner andre steder, end i banken.

Det første de fleste vil prøve er, at låne dem hos venner eller familie. Det vil normalt være den billigste løsning, men kan også være lidt besværlig. Desuden kan det give nogle ubehagelige situationer, hvis penge kommer imellem venner. Det er langtfra alle der har denne mulighed.

De fleste vil til gengæld kunne låne de 5000 kroner, som kviklån. Selvom kviklån ofte er blevet skældt ud for, at være alt for dyre. Kan de være praktiske hvis det bare er et lille beløb, der skal bruges. Man slipper for meget af besværet og så vil man normalt have pengene hurtigt. Hvis man sørger for, at undersøge markedet ordentligt vil man desuden ofte kunne slippe billigt. Hvordan har du det med at skylde penge?

Lån 5000 kr via sms

Der er også mulighed for, at man kan gøre det meget let for sig selv, at låne 5000 kroner. Det kan nemlig gøres via SMS og så kræver det ikke mere, end et par linjers tekst for, at søge om et lån på 5000 kroner.

Ferratum er én af de udbydere herhjemme der tilbyder SMS lån. Her kan du låne imellem 500 og 6000 kroner. Det er et krav, at man er fyldt 21 år og bosiddende i Danmark for, at blive godkendt til lånet. Desuden er det også et krav, at man ikke er registrerede i RKI. Hvis man er registrerede i RKI kan det blive meget svært, at få et lån.