Quicklån

Som det fremgår af navnet, er quicklån (eller quick lån) et super hurtigt lån, som du kan ansøge om fuldstændig gnidningsfrit, hvis bare du har adgang til internettet. Nedenfor har vi samlet alle quicklån fra internettet og indsat dem i en nem og overskuelig tabel. Find de quicklån der passer dig bedst og ansøg på få minutter – du får typisk svar i løbet af 10-20 minutter.

Ansøg nu og få dit quicklån i dag!

Quicklån har tre kæmpe fordele, som gør det til en yderst populær lånetype: først og fremmest er det eneste, det kræver, for at blive godkendt til lånet, at du udfylder et kort ansøgningsskema på internettet, hvorefter udbyderen hurtigt vil behandle din sag. Det eneste, du typisk behøver at vedhæfte ansøgningen er en kopi af din lønseddel, således at udbyderen har en vis garanti for, at du vil kunne tilbagebetale lånet.

Den næste store fordel ved quicklån er, at du efter at være blevet godkendt til lånet, vil modtage pengene indenfor få hverdage. På den måde kan du med quicklån hurtigt få lov til at købe det, du drømmer om.

Endelig er quick lån også fleksibelt, hvilket vil sige, at du selv kan bestemme løbetid og beløb på lånet. Således kan quicklån tilpasses din økonomi og dine drømme.

Markedet for quicklån er stort, og det afhænger af den enkelte udbyder, hvor store renter, etablerings omkostninger samt andre gebyrer er på lånet. Generelt skal det dog siges om quicklån, at låne omkostningerne ofte vil være højere end traditionelle lån i din bank. Til gengæld kan du være sikker på at blive betjent hurtigt og efter dine behov og ønsker, hvis du vælger at tage et quicklån. Pas på når du underskriver på lån.