Skal jeg fortælle hvad lånet skal bruges til?

Hvis du står for at skulle låne penge til forbrug, bil eller andet skal du som regel, hvis du låner pengene i en bank, oplyse hvad du skal bruge dem til. Grunden til at banken gerne vil vide hvad lånet skal bruges til er for at have kontrol over hvad de låner penge ud til. De gør det ikke fordi de er nysgerrige og vil vide hvad du nu skal købe. Du skal også dokumentere din økonomiske situation, og sammen med den og det du skal låne til, vurderer de så om du har råd og behov for lånet. Hvis du helt vil undgå at fortælle hvad pengene skal bruges til er det helt andre steder du skal låne penge.

Så er det på nettet at du skal finde dit lån. Når du søger efter lån på nettet vil der komme en hel del finansieringsselskaber frem der tilbyder lån fra nogle få tusind kroner og helt op til omkring 300.000,00 kr. Her har du så mulighed for at finde et lån der både passer dig og din økonomi og der er ingen der spørger hvad du skal bruge pengene til.

Men inden du ansøger om lån bør du give dig tid til at sammenligne de forskellige priser lånudbydere tilbyder, da der er ret stor forskel. Men du skal være forberedt på at disse lån er noget dyrere end et banklån. Så det kan da godt være at du vælger at fortælle banken hvad du skal bruge lånet til og derved spare mange penge. 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *