SMS lån

I nedenstående tabel har vi samlet alle tilbud på sms lån i Danmark – vi opdaterer listen hver dag så den altid er komplet. Der er mange der ansøger hver eneste dag og det er vores opfattelse, at de fleste får deres ansøgninger godkendt ved et af nedenstående selskaber.

Ansøg eventuelt flere sms lån – det er helt gratis – derefter kan du vælge det billigste lån og kvit og frit takke nej til de øvrige – så er du sikker på at du får det billigste sms lån Bemærk at du nu også har mulighed for at vælge et 100% GRATIS SMS LÅN i enten 14 dage eller 30 dage – se i tabellen!

Med et SMS lån er det lettere end nogensinde før, at låne penge. Alt man skal gøre er, at sende en ansøgning via SMS og så får man normalt hurtigt svar tilbage på ansøgningen.

Selvom SMS lån stadig er forholdsvis nye i Danmark har de allerede opnået forholdsvis stor succes. Der er i dag mange udbydere af SMS lån og der er flere hundrede mennesker, der hver evig eneste dag foretager et SMS lån, hos én af de disse mange udbydere.

Mange har fordomme om disse SMS lån og de fleste forbinder det med noget rigtig dyrt. Der er heller ingen tvivl om, at SMS lån er dyre, end hvis man får et lån i banken. Men hvis man også har stiftet bekendtskab med Kviklån vil man opleve, at renten på kviklån og SMS lån stort set er den samme. Oftest er kviklån, mobillån og SMS lån nemlig det samme lån, hvor man har slipper for de mere komplicerede ansøgningsformularer der ofte er ved kviklån.

Der findes som skrevet mange udbydere af SMS lån i Danmark og tallet vokser hele tiden. Her får du to låneudbydere, der også tilbyder SMS lån. Du behøver ikke nødvendigvis, at vælge én af disse to, men de er begge gode bud på en god låneudbyder, hvis man gerne vil foretage et SMS lån.

Folkia SMS lån

Folkia tilbyder små SMS lån, som man kan låne i op til 30 dage. Man kan låne imellem 1.000 og 4.000 kroner. Meningen med lånet er, at det skal være et lille hurtigt lån, hvis man bare mangler et meget lille beløb. Det er derfor let og man får pengene hurtigt.

For at få SMS lånet hos Folkia skal man være fyldt 20 og registrerede i telefonbogen. Man må ikke være registrerede i RKI og skal være bosiddende i Danmark. Desuden skal man have en indtægt på mindst 5.000 kroner om måneden og det må ikke være understøttelse fra staten.

Ferratum SMS lån

Ferratum tilbyder ligesom Folkia små hurtige SMS lån, der kan bruges hvis man akut står og mangler lidt penge. Man kan selv vælge om løbetiden på lånet skal være 15, 30 eller 45 dage og så kan man låne imellem 500 og 6.000 kroner.

Det er nemt og hurtigt, at låne penge via Ferratum SMS lån og så får man hurtig besked. Ferratum tilbyder desuden, at nye kunder kan låne 500 kroner gratis. Så har man mulighed for, at se om SMS lån er noget for én.

Kravene for at få et Ferratum SMS lån er, at man er fyldt 21 år og har folkeregisteradresse i Danmark. Ligesom ved de fleste andre lån må man heller ikke være registrerede i RKI, hvis man vil have et SMS lån hos Ferratum. Husk at du skal kunne betale dit lån tilbage når du har optaget det. Læs hér.